lindsay lohan vill anställa en föredetta president rådgivare, selena och justin delar hotellrum?

Lilo vill anställa en före detta presidentrådgivare som nykterhetscoach!


lindsay lohans pappa Michael har givit oss ännu en uppdatering av sin dotters situation, och för en gångs skull hade han faktiskt något ganska intressant att berätta! Tydligen så är Lindsay intresserad av att anställa den kliniska psykologen Iris Martin att vara hennes nykterhetscoach efter att hon kommer ut ur rehab! Iris är dock inte vilken psykolog som helst, hon har arbetat nära med den före detta presidenten bill clinton under hans presidentskap och spelat en stor roll i hans huvudsakliga inrikes och globala initiativ!

Michael förklarar: "Det är folk som Iris Martin som var bill clintons personliga analytiker i över åtta år som vi behöver involvera i Lindsays nya liv. Jag hoppas att Lindsay tar mina råd och inte låter sig påverkas av allt annat folk som bara influerar henne negativt."

kan lindsay verkligen ta sitt tillfrisknande på allvar denna gång? hoppas det och hoppas även att iris accepterar det.



Delar Selena Gomez & Justin Bieber hotellrum?





Ooh la la! Det verkar som om tonårsstjärnorna selena gomez och justin bieber gör mycket mer tillsammans än att bara ta oskyldiga promenader i parken! Enligt insiders på ett lyxhotell i Miami, så bodde de nyligen på hotellet tillsammans, och en natt så råkade de till och med låsa ut sig av misstag efter att de beställt roomservice! När personalen kom upp med maten så väntade de ute i hallen tillsammans utanför Justins rum. Aw, vad gulligt! Källan avslöjade även att Justin checkade in sig själv under namnet "Chandler Bing" vilket om ni är fans av Vänner, säkert vet var karaktären som matthew perry spelade i TV-serien.

vad tror ni är dem oskyldiga eller inte?



Chris Brown i Twitter-krig!



chris brown hamnade än en gång i blåsväder i veckan efter att han använt sin twitter för att ge igen mot B2K-stjärnan Raz B! Twitter-kriget startade i måndags då Raz B, eller De'Mario Monte Thornton som han heter egentligen, twittrade "Jag sitter här och tänker på hur killar som [Eric Benet] och [chris brown] kan vara så respektlösa mot så intelligenta kvinnor som halle berry, rihanna" vilket Chris inte tog särskilt väl. I gensvar började Chris twittra om Raz Bs förflutna och det faktum att han utnyttjades sexuellt av sitt bands gamla manager och meddelanden hade klart homofobiska undertoner. Nu har både Brown och Raz B bett om ursäkt men deras Twitter-meddelanden finns fortfarande kvar för alla att se! (Källa: TMZ)



källa: posh24.se

det får nog räcka för idag men det finns så mycket som händer

hoppas ni får ett gott nytt år
puss o kram/ fanny <3<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0