dagens nyheter 11 jan 2011: lilo har skaffat nykterhetscoach/ inceptionhunk!♥♥

Khloe Kardashian gravid?!


lite stor mage kanske

Nu när Khloe Kardashian och hennes man basketproffset Lamar Odem ska få sin egen reality show har ryktena om vad det egentligen ska handla om börjat sprida sig. Vi tror att det kanske kan vara så att paret ska få barn!

Khloe förlorade en hel del vikt förra året när hon gick på QuickTime dieten, men på senaste tiden har hon sett lite större ut igen. Är det bara kärleken som gör att hon glömmer bort dieten, eller är det kanske redan en bulle i ugnen? Hon säger i alla fall ingenting fram till att tv-serien startar senare i år, men titta på de här bilderna från förra veckan och säg vad du själv tror!




Marion Cotillard är gravid!



Vi såg hennes babybula för ungefär en månad sedan vilket du kan se här, men nu är det officiellt! Den franska skådespelerskan Marion Cotillard som tog steget ut till en amerikansk A-lister, är gravid! Marion är förlovad med sin pojkvän sedan länge, den franska skådespelaren Guillaume Canet, som självklart också är den blivande pappan. Vi är glada för dem!


Denna heting är Lilos nya nykterhetscoach!



Lita på Lindsay Lohan att hitta den hetaste nykterhetscoachen någonsin! Det har precis avslöjats att "Inception"-hunken Tom Hardy kommer att hjälpa Lilo med hennes nya nyktra livsstil. Tom har varit nykter från droger och alkohol i flera år redan. Allt vi kan säga är att hans Brittiska fästmö bör hålla ögonen öppna! Ni vet att Lindsay kommer vilja ha mer än bra råd från Tom. Hon vill ha en bit av den snyggingen och vi kan förstå varför! Vi hoppas bara att Tom har bättre smak än så!



Förlovning på G för Alex och Kate?



Oj, oj, oj, här går det undan! Efter lite mer än ett år tillsammans så går vår svenska stolthet Alexander Skarsgård och den amerikanska skådespelerskan Kate Bosworths tankar redan i giftermål! En källa nära paret har avslöjat att Alex vet att Kate är den rätte, men att han gärna ser till att hon skär ner på sitt festande innan han gör det slutgiltiga åtagandet.

Källan förklarade, "Alex är väldigt seriös med att gifta sig med Kate. Men han tror att de skulle vara bra för dem att flytta in tillsammans först för att prova på livet som sambos först. Kate gillar att gå ut med sina tjejkompisar och ha roligt. Alex är ingen player - hans föräldrar är skiljda, och han vill se till att han endast gifter sig en gång. Han vill vara säker på att hon är redo att stadga sig - sedan kommer han att fria.

Kate vill gifta sig med Alex och hon är helt okej med att bo ihop innan de förlovar sig. Hon säger att hon ändå har tröttnat på Hollywoods festscen och att hon inte kommer låta Alex komma undan."




hej, nu sitter jag här i skolan och har bloggarnas värld som kurs.

sorry för dålig uppdatering men min data funkar inte, asså internet funkar inte:(

men jag får se om jag kan fixa det ikväll ;)

byebye ♥♥♥♥♥♥♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0