dagens nyheter, 5 jan 2011

Nicole Richie är inte en desperat hemmafru!



Bara för att Nicole Richie är lyckligt gift,och har två små barn med rockaren Joel Madden, så betyder det inte alls att hon plötsligt slutat vara en fashionista! Vi såg när Nicole utförde sin vanliga träning på Studio City igår, och Nicole såg supersnyggt trendig ut till och med i träningskläder! Vi hoppas att hon aldrig blir en av de där tråkiga fotbollsmorsorna!


Jake Gyllenhaal dumpar Taylor Swift!


Vi hade inte riktigt fattat att de här var ihop ens, så vi är inte speciellt förvånade, men Taylor Swift är riktigt ledsen! Hennes nya pojkvän Jake Gyllenhaal har redan tappat intresset för henne och då hade de bara dejtat ett litet tag!

Jake och Taylor fångade allas uppmärksamhet när de båda sågs mysa ihop på bilder från en Thanksgiing- semester, och rykten om att de bara dejtade för att få uppmärksamhet började spridas. Dock så berättar en källa för US Weekly att Jake hade allt media buzz runt dem och att han snabbt började känna att Taylor var alldeles för ung för honom (hon är 21, han är 30!). Vi förväntar oss inte att Taylor kommer gå ur det här förhållandet utan att skriva en låt om det hela! Hon har skrivit öppet om alla sina ex, John Mayer, Joe Jonas och Taylor Lautner... undra hur Jakes låt kommer att vara!

Det är en ny bortskämd brat med i Gossip Girl!



Oohh det här är spännande! Det verkar som om Chace Crawfords karaktär Nate har ytterligare en flamma i Gossip GIrl! Vi såg Tika Sumpter när hon filmade med Chace på Manhattan igår på inspelningen av Gossip Girl. Tika spelar Raina Thorpe, dotter till Russel Thorpe, och vi tror att hon har elak tjej skrivet över hela ansiktet om man dömmer efter de här bilderna. Ännu mer spännande avsnitt av Gossip Girl väntar alltså- hurra!

Hur länge kommer det här att hålla i sig Lilo?



Precis ute från rehab vill Lindsay Lohan visa världen att hon verkligen är seriös med att bli frisk. Igår försäkrade sig Lilo om att fotograferna fick en bild på henne med sin nya personlige tränare när de tränade ihop på gymmet nära hennes hus i Venice, Hollywood. Lindsay såg verkligen riktigt glad och uppspelt ut när hon gick in på gymmet för att börja träna!

Roligt för Lilo att hon kommit igång, men vi gissar att det här också är ett sett att bli av med några av de kilon hon gått upp under de månader hon varit på rehab. Lite onödigt, vi tycker att hon är mycket snyggare i en lite mera kurvig kropp! Frågan nu är väl bara hur länge hon orkar hålla fast sin nya, hälsosamma livsstil?

dagens låt:




hehe... det blev ett långt inlägg idag. jag kanske ska titta på bio me jessi ikväll, men det kanske blir imorrn, vi får se, men nu måste jag gå och städa rummet:(

hejdå♥♥♥♥♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0