justin bieber har blivit galen:)

Street Style: Stjärnorna direkt från gatan!


Stjärnorna har tagit det lugn under helgerna precis som alla vi andra, och det syns i deras street style! Några av dem, som Paula Abdu och Gwyneth Paltrow har bylsat på sig mot kylan medan andra, som Demi Moore, har lapat sol. Alla har det sin egna personliga stil, kolla in den här!

Prisa modet - Tom Fords hemliga kollektion!





Alla har pratat om den fantastiske herrdesignern Tom Fords fösta kollektion för kvinnor på flera år, men få människor har faktiskt sett den- tills nu! catwalkvisning hölls i hemlighet under New Yorks modevecka och vi har längtat efter att få se vad det var alla pratade om!

Och nu får vi det! En video från showen har släppts och Tom Fords Sommar/Vår- kollektion är verkligen precis så vacker som moderedaktörerna (som var lyckliga nog att sitta front row) har berättat om! Deltagarna i showen var inte så tokiga heller, med stjärnor som Beyonce och Julianne Moore som modeller!

Justin Bieber: "Jag är nog lite galen!"



Justin Beiber är på omslaget av det senaste numret av Vanity Fair och inuti tidningen intervjuas han om sin galna livsstil och han stjärnkarriär, men också förstås om alla hans "Belieber" - fans. Justtin säger att han inte tycker att det är jobbigt att de flesta av hans fans är tjejer... vilken sextonårig kille skulle inte gilla att ha en massa skrikande tjejer som jagade honom hela tiden?!

Justin berättar också om sina musikinfluenser och det är ingen överraskning att stjärnor som Michael Jackson och Tupac är på listan över favoriter! Justin menar att han, precis som dem, inte tror att han är en vanlig tonåring, hans hjärna arbetar övertid och han är både lite konstig och smågalen. Vi tror honom men hoppas att det kommer gå bättre för honom på äldre dagar än för MJ och Tupac!



nu är det officiellt, justin bieber och selena gomez är tillsammans!
är det verkligen så, eller pussas dem bara för skojs skull ??
bestäm själva här:



<object width="640" height="505"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/zsP8qLAZ7x8?fs=1&amp;hl=sv_SE&amp;color1=0xcc2550&amp;color2=0xe87a9f"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/zsP8qLAZ7x8?fs=1&amp;hl=sv_SE&amp;color1=0xcc2550&amp;color2=0xe87a9f" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505"></embed></object>


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0