miley och nick?

Du ser bra ut Lilo!


Lindsay Lohan är ute från rehab och hon gör det mesta av sin efterlängtade frihet! Vi såg henne avnjuta lite sushi med vänner på en restaurang i Los Angeles igår, och hon var på såpass bra humör att hon inte ens brydde sig när horderna av paparazzi kom ifatt henne! Hon log till och med när hon fick syn på dem! Vi hoppas bara att hennes mentala tillstånd är lika bra som hon ser ut...





Miley Cyrus & Nick Jonas återförenas!


Håll i era hattar Disney-fans, musikproducenten Eddie Pearson har nyligen avslöjat att de före detta turturduvorna Miley Cyrus & Nick Jonas arbetar på ett album tillsammans! Eddie delade med sig av de väldigt spännande nyheterna på sin Twitter i torsdags, och detta är vad han hade att säga, "Åker tillbaka till studion med Miley Cyrus & Nick Jonas den 1/14. Kan inte släppa ytterligare information om projektet annat än att de kommer att bli en av 2011s absoluta toppalbum. Vi spelar endast in 7-10 låtar. Hon har andra producenter som hon arbetar med förutom mig själv!"

Längtar ni tills vi får se vad de kommit fram med lika mycket som vi gör? Vi har i hemlighet alltid hoppats på att Nick och Miley skulle hitta tillbaka till varandra och att spendera massvis med tid tillsammans i en musikstudio är definitivt en bra början!





Eva Longoria har 5,7 miljoner anledningar att vara ledsen!



Stackars Eva Longoria, Desperate Housewives-stjärnan går igenom en inte allt för lätt tid just nu! Först är hennes partner sedan 7 år tillbaka otrogen mot henne, och nu ansöker hennes Las Vegas-restaurang "Beso" om konkurs! Restaurangen är tydligen nere med hela 5,7 miljoner dollar efter bara två år i branschen, och de har även månatliga förluster på 76,000 dollar! Yikes, hur är det ens möjligt? Att förlora både pengar och kärlek är inte det bästa sättet att börja ett nytt år på... Vi hoppas verkligen att saker och ting vänder til det bättre för henne snart!




Céline Dion vill vara den bästa mamman någonsin!



Som ni kanske kommer ihåg så fick den franska sångfågeln Céline Dion tvillingar i Oktober! För så många kändisar skulle tvillingar endast betyda att de behövde boka in några extra myspass då och då, men Céline vill göra det på det svåra och traditionella sättet - genom att vara en fulltidsmamma! I en intervju med den franska tidningen Gala sa hon nyligen att hon vägrar att anställa någon barnmorska alls!

Hon förklarade, "Jag hade inte dessa barn för att sedan inte ta hand om dem, att ge mig till dem 200 - 300 procent. Jag byter blöjor och ammar och det är något där ingen annan kan ta min plats. Det är tröttsamt men en intensiv glädje. Jag tar en dag i taget. Det är min hemlighet."

Hon erkänner dock att hon har hjälp i andra områden. Hennes syster Linda och mamma Therese tar hand om hushållsarbetet, matlagandet och shoppingen. Med andra ord så sköter de tre damerna Dion allting som vilken annan vanlig mamma som helst skulle behöva göra helt själv! Aja, hon verkar åtminstone mycket mer dedikerad än många andra kändismammor!



Kardashiansystrarna har tagit sig vatten över huvudet!

Kardashiansystrarna Kourtney, Khloe och Kim finner sig i en mer än obehaglig situation när de stäms på $75 miljoner för avtalsbrott! Systrarna var involverade som representanter för ett kreditkort riktat mot unga tjejer för ett tag sedan, vid namn "Kardashian Prepaid MasterCard" men sedan hoppade de abrupt av när det avslöjades att kortet kom med en serie av dolda avgifter. Stämningen hävdar att de skadade företagets rykte genom att hoppa av det 2 år långa kontraktet i förtid, då de gav dem massvis med dålig och orättvis press. Hmm... Vi tror nog att systrarna gjorde rätt i att ta avstånd från företaget, det hela låter ju ganska skumt. Vi hoppas att domaren backar upp dem!



gillar inte khloes nya hårfärg däremot!


dagens låt:





hej hej det var dagens nyheter och nu måste jag träna, städa och plugga. det låter väl som en rolig dag or NOT!!!
puss o kram / fanny <3<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0