nyheter från idag! 8 jan 2011

Orlando & Miranda har blivit föräldrar!


Flytta på er Suri Cruise & Shiloh Jolie-Pitt, den förmodligen vackraste Hollywoodbebisen någonsin har fötts! Victoria Secret-modellen Miranda Kerr och filmstjärnan Orlando Bloom välkomnade en liten pojke i Los Angeles i torsdags. Paret har ännu inte bekräftat nyheten, men en paparazzi hörde Orlando skryta om sin "son" och släktingar till Miranda sågs besöka ett sjukhus i L.A. igår kväll.

Miranda har tidigare sagt i intervjuer att hon alltid vetat att Orlando kommer bli en toppenpappa, och att hon ser positivt på hennes fortsatta karriär som modell efter graviditeten, med förklaringen, "Jag tycker att barn och graviditeter är en del av livet, jag ser hur modeller så som Heidi Klum, Adriana Lima och Alessandra Ambrosio har fött barn och gjort det till en del av deras liv."



miranda: 5 månarder in i graviditeten.Balenciagas mode show.


Lady Gagas svarta änkeoutfit - Flipp eller flopp?!


Lady Gaga är den kreativa direktören för Polariods nya kamera och mobilskrivare. Självklart så dök hon upp i en sedvanlig konstig outfit när hon skulle presentera den nya produkten på ett teknologikonvent i Las Vegas. Hon ser mer ut som någon slags änkehjältinna än kameraförsäljare! Vad tycker ni om outfiten?




kommentera vad i tycker, flipp eller flopp?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0