nyheter från igår

peoples choice awards, red carpet:




















det var några från "röda mattan" hehe... den var egentligen blå.
men jag är väldigt missnöjd med alla klänningar. dem var väldigt tråkiga:(
jag var även missnöjd med att man inte fick se fler kändisar, som tillexempel, justin bieber, kristen stewart, robert pattinsson osv.

nu till lite fler nyheter:

Madonna ler - det måste betyda kärlek!

Wow, när såg vi senast drottningen av pop, Madonna faktiskt le? Ni kan tro det! Madonna sågs lämna nattklubben Aura i London igår natt runt klockan 2.15 och hon såg lyckligare ut än hon gjort på flera år - och anledningen? Tja... hennes nya 28-åriga toy boy Brahim Zaibat var såklart vid hennes sida, så ni kan ju själva pussla ihop bitarna!



hennes nya boy toy


Katie Holmes: "Suri är min stylist!"


Alla vet väl att den verkliga fashionistan i hushållet Holmes-Cruise är Suri? Det är utan frågan lilla 4-åriga Suri Cruise och som tur är har hennes mamma Katie Holmes accepterat det. Katie sa nyligen i en intervju med Elle Magazine att Suri inte bara får välja ut sina egna kläder, hon ger även sin mamma modetips!

Suri säger saker så som "Jag gillar inte dina byxor" och "Måste du bära de där skorna" eller "Det är sött mamma, bär det!" Urgulligt, eller hur? Katie säger att Suri har ett bra öga för mode och vi kan bara hålla med! Lyssna på din dotter oftare Katie!




Phoebe Prices äckliga fejktänder!

Hatten av för Phoebe Price, hon är verkligen dedikerad till sitt uppdrag att fånga fotografernas uppmärksamhet genom att se löjlig ut! Igår kväll utanför restaurangen Katsuya, i ännu en ful outfit, hade Phoebe på sig ett par mer än äckliga fejktänder som fick det att se ut som om hon hade en ruttnande mun full av silver.



ful outfit dessutom!!



Från Catwalk till Kändis!


Minka Kelly bar denna lilla skönhet från Vivienne Westwoods Vår/Sommar kollektion 2011 till People's Choice Awards tidigare i veckan. Trots att hon var vacker som en dag, kunde vi inte riktigt skaka av oss känslan av att hon precis hade klivit ur en inspelningsplats från 1800-talet... Hur som helst, här är den originella looken från catwalken. Vem tycker ni bar den bäst?



kommentera gärna!!
<3<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0